Eleverna beskriver sina erfarenheter

återlämna små

Eleverna beskriver sin upplevelse av lockdown, återkomst till skolan och hoppas på framtiden.
Läs mer

 

Under avstängningen tyckte jag att det var väldigt svårt och att vara isolerad från de människor jag bryr mig om kändes helt outhärdlig. När jag fick reda på att det fanns en liten plats som vi kunde åka från måndag till fredag ​​under lockdown för att göra skolarbete var jag så upphetsad.

Jag hade tider där jag var nervös och orolig, men att gå in gav mig självförtroende för att lära mig och för mig själv att komma igenom hela pandemin. Efter sommaren och få mejlet att vi har en ny och permanent skolbyggnad var jag så fascinerad och desperat att se den.

Den första dagen kändes det konstigt men också så roligt och nytt! Jag älskar absolut den nya skolan, rymden, utsidan och bara att kunna se mina vänner och lärare igen. Jag är väldigt tacksam för den här skolan.

MC

 

Hur är det att vara tillbaka i skolan? För att vara uppriktig tycker jag om att gå tillbaka till skolan för att jag gillar att lära, allt är så kul, barnen här är så vänliga och snälla.

En sak som jag har lärt mig att vara i skolan är att arbeta hårt och njuta av det eftersom du bara har ett liv och du behöver utbildning för att lyckas i livet och även för en bättre framtid.

I framtiden skulle jag gärna bli en framgångsrik skådespelerska som arbetar hårt och är tacksam för vad de har och någon som inte bedömer människor på grund av var de kommer ifrån eller deras förflutna.

KC

Följ oss

Följ oss
Delta i samtalet
facebook Instagram Twitter

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev
Registrera dig för vår  NYHETSBREV